Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

«За 2018 рік органами пенсійного Фонду області забезпечено стабільне фінансування та своєчасну виплату пенсій 336,4 тис. громадян в Чернігівській області»

Дата: 06.02.2019 08:43
Кількість переглядів: 623

ЦИТАТА

  «За 2018 рік органами пенсійного Фонду області забезпечено стабільне фінансування та своєчасну виплату пенсій 336,4 тис. громадян в Чернігівській області»

 

ЦИФРА

«Середній розмір пенсії в області станом 01.01.2019 склав 2363 грн., що на 175 грн. більше ніж на початок минулого року та на 58% перевищує прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність (1497 грн.)»

 

 

Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій ЮРЧЕНКО.

- Вважаю, що головний здобуток органів Пенсійного фонду полягає в тому, що упродовж 2018 року було забезпечено в повному обсязі, своєчасно та без затримок виплату пенсій 336,4 тис. громадянам нашого регіону. Сьогодні, в час, коли економіка країни працює в умовах збройного конфлікту, виплату всіх належних пенсій без затримок вважаю справжнім досягненням. Думаю, це розуміють всі розсудливі люди. Більше того, протягом минулого року відбулося ініційоване Президентом та Урядом України неодноразове перерахування пенсій для військових пенсіонерів, працюючих пенсіонерів та непрацездатних осіб. Лише за період  з 1 грудня минулого року, фахівцями було перераховано 280,8 тис. пенсій або понад 83% від загальної кількості отримувачів пенсій. І хоча пенсія у багатьох збільшилася не набагато, але отримали ії тисячі пенсіонерів.

Щодо планів на майбутнє, то в цьому році продовжиться перерахунок та збільшення розміру пенсій. Так з 1 січня вже відбулося підвищення пенсій непрацюючим жителям області, які досягли віку 65 років та мають великий страховий стаж, а також колишнім військовослужбовцям та всім іншим пенсіонерам силових структур. З 1 березня відбудеться індексація пенсій понад 228 тис. пенсіонерів області . З 1 квітня будуть перераховані пенсії для працюючих пенсіонерів. З 1 липня та 1 грудня зросте прожитковий мінімум для непрацездатних осіб і відповідно будуть перераховані пенсії та надбавки до них.

Головне завдання пенсійної реформи на сучасному етапі – відновити справедливість у пенсійній системі та осучаснити пенсії, призначені у попередні роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь