Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

22 травня 2018 року в конференц-залі готелю «Україна» відбувся підсумковий круглий стіл на тему: «Громадський бюджет в містах та громадах Чернігівської області. Виклики та нові  можливості»

Дата: 23.05.2018 08:54
Кількість переглядів: 931

 Захід проходив у рамках проекту «Запровадження громадського (партиципаторного) бюджету, як механізму прямої демократії та інструменту активізації громад у Чернігівській, Хмельницькій, Чернівецькій та Вінницькій областях», який ГО «Асоціація демократичного розвитку», реалізує за фінансової підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

 

Учасниками заходу були:

  • перший заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако;
  • секретар Ніжинської міської ради Валерій Салогуб;
  • секретар Іванівської сільської ради Ірина Махній-Дерев’янко;
  • начальник юридичного відділу Корюківської міської ради Сергій Яковець;
  • представники/-ці громадських організацій Чернігівського регіону;
  • представники/-ці робочих органів з питань запровадження громадського бюджету з міст та ОТГ Чернігівської області, де бюджет участі вже реалізується.

 

Метою підсумкового круглого столу було представлення та обговорення стану громадського бюджету в містах та громадах Чернігівської області, аналіз результатів його реалізації в громадах та спільній розробці подальших кроків для його вдосконалення.

 

На початку заходу посадові особи органів місцевого самоврядування міст та громад Чернігівського регіону презентували, яким чином реалізується громадський бюджет в їх містах та ОТГ, зокрема в м. Чернігів, м. Ніжин, Іванівській та Корюківській ОТГ. В результаті обговорення учасники та учасниці круглого столу прийшли до спільного висновку, що громадський бюджет дуже важливий для громад, сприяє розвитку та взаємодії влади з громадою. Важливими питаннями, які потребують особливої уваги є: проведення інформаційної кампанії на кожному етапі реалізації бюджету участі, залучення молоді та допомога авторам проектів у формуванні їх проектної заявки та проведенні для них навчальних семінарів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь