Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Новий автобус підвозитиме дітей до шкіл Іванівської громади

Дата: 15.05.2018 17:23
Кількість переглядів: 1058

Новий шкільний автобус придбала днями громада Іванівської ОТГ. Автобус придбаний за кошти громади (50%) та кошти надані Чернігівською ОДА (50%) у рамках перерозподілу коштів освітньої субвенції.

За словами Іванівського сільського голови Сергія Гаруса, це вже другий новий автобус, придбаний громадою за останній рік. Нагадаємо, у грудні 2017 року Іванівська ОТГ поповнилась шкільним автобусом, який наразі підвозить дітей до навчальних закладів по селах Друцьке, Красне, Скорінець, Ладинка, а також дошкільнят з Іванівки до Ягідного.

Фото без опису

Потреба у новому шкільному транспорті була нагальна – адже автобуси, які до цього підвозили дітей, перебували у незадовільному технічному стані, і більше простоювали та ремонтувались, аніж виїжджали на маршрути. Тож із появою нового шкільного автобусу маршрути для підвозу дітей будуть переглянуті для якнайкращого забезпечення підвозу учнів.

Як відомо, Іванівська громада планує створити дві опорні школи: Іванівську та Количівську. Філіями Количівської опорної школи стануть Ладинська, Ягіднянська ЗОШ І-ІІ ступенів, Краснянська ЗОШ з пониженням до І-ІІ ступенів. До Іванівської опорної школи підвозитимуть дітей з сіл Слобода, Буди та Вікторівки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь