Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

До 73-ї річниці Перемоги

Дата: 10.05.2018 13:51
Кількість переглядів: 936

Фото без опису  В багатьох країнах Європи 8 - 9 травня згадують події Другої світової війни. У ці дні вчергове переосмислюються події давно минулих років, віддається данина пам’яті всім, хто загинув у страшній війні, яка забрала понад 56 мільйонів людських життів по всьому світу, у тому числі понад 10 мільйонів –  в Україні.

Меморіальний захід з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та вшанування пам'яті жертв Другої світової війни 1939-1945 років напередодні Дня Перемоги, зібрав близько сотні небайдужих жителів села Іванівка біля обеліску Слави, які прийшли віддати шану захисникам рідної землі, загиблим і нині живим, згадати про їхні подвиги. Звучали слова вдячності за мужність і ратний подвиг ветеранам Другої світової війни, учасникам партизанського руху, трудівникам тилу та славним нащадкам ветеранів – воїнам АТО, які сьогодні боронять від агресора рідну землю.

Народний аматорський хор «Полісся» Іванівського Будинку культури на початку заходу виконав Державний Гімн України, з вітальним словом виступила заступник сільського голови Олена Швидка, учні Іванівської школи підготували  літературну композицію. Настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці с. Іванівка отець Георгій провів поминальну літургію.

Учасники урочистостей хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, що полягли в боях у Другій світовій війні,  поклали квіти до обеліску та могили Невідомого Солдата. Наприкінці для всіх присутніх відбувся концерт пам’яті.

Подібні заходи 8-9 травня пройшли в усіх населених пунктах Іванівської об’єднаної територіальної громади.

Щирі слова вдячності висловлюємо фермерським господарствам, що діють на території громади і долучились до привітань ветеранів з нагоди свята вдома та надали спонсорську допомогу.  Особлива вдячність ТОВ Агрофірма "Іванівка АГ" за подаровані нові радіомікрофони для Іванівського Будинку культури і школи та солодкі подарунки для найменших учасників концерту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь