Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Право бути жінкою

Дата: 23.03.2018 09:56
Кількість переглядів: 855

   Коли разом збираються психолог, бібліотекар, громадський діяч та історик – розмова завжди буде цікавою. І це не вигадка, це – реальність.

Саме в таку реальність потрапили учасниці зустрічі, присвяченої гендерній рівності «Право бути жінкою», яка 20 березня пройшла в Іванівській сільській раді. Гостей зустрічала хоббі-експозиція «Що може жінка», на якій жіноча половина Іванівської ОТГ презентувала свої захоплення.

А от зі спікерами дійсно пощастило! Психолог вищої категорії, чарівна Інна Чистенко розповіла, як не розтратити свою жіночу самоцінність, що не треба бути ідеальною у всьому. І тепер серед жіноцтва громади діє «правило трьох кроків Інни Чистенко», суть якого у тому, що більшість своїх мрій і бажань ми можемо реалізувати. Громадська діячка, сильна та жіночна Юлія Заїка торкнулася такої теми як лідерство. Будучи головою громадської організації «Ліга ділових та професійних жінок України», маючи дуже багато клопотів, Юля на життєвих прикладах  пояснила, що бути справжнім лідером справа не з легких. А от з істориком Оксаною Оніщенко учасниці зустрічі здійснили справжню мандрівку у часі і перенеслись у ті часи, коли ні про яку рівність, а тим більше гендерну, не було й мови. І, порівнюючи минуле і сучасне, дійсно стає зрозумілим, що недарма жіноцтво боролося за свої права. Та спілкування б не було настільки комфортним, якби не Олена Костриця, справжній сучасний бібліотекар. Її майстерність зробила розмову дійсно цікавою.

І це була не остання така зустріч. І в подальшому, такі цікаві та різнопланові зустрічі будуть проводитись для жителів Іванівської об’єднаної територіальної громади.

Див. фотозвіт.

Оксана Колесник, начальник відділу освіти;

Михайло Ткаченко, начальник відділу культури, туризму, сім’ї, молоді, спорту та соціального захисту населення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь